Världsettan i dressyr kommer till DressagePower Horse Show

Världsettan i dressyr Jessica von Bredow-Werndl till DressagePower Horse Show i oktober för sin första MasterClass i Sverige någonsin!

Hon är den regerande världsettan på världsrankingen och har tagit en mängd guld individuellt och i lag både vid OS, EM och VM – Och i höst kommer alltså Jessica von Bredow-Werndl till DressagePower Horse Show för att hålla denna unika MasterClass den 27 oktober på Smedstad Ridsportcenter i Linköping.

Jessica håller endast två MasterClass per år och 2024 har hon valt Linköping, Sverige och Aachen, Tyskland! Vi riktar ett stort tack till våra partners Leksands Knäcke, KersöEquestrian och StudioS19 som gör detta möjligt. 

”Vi blev otroligt glada när Jessica tackade ja till att komma till Sverige. Hon har genom sitt sätt att träna och tävla inte bara vunnit guldmedaljer utan även visat den harmoni och precision samspelet kan få när det är som bäst med våra hästar. Det syns att hon älskar hästar både uppsuttet och avsuttet” säger Kristian von Krusenstierna, en av grundarna till DressagePower.

Utöver söndagseftermiddagens MasterClass kommer det även finnas möjlighet att boka biljetter till en exklusiv talkshow på förmiddagen. Här får vi chansen att lyssna på Jessica när hon berättar om sin resa till toppen och sin vardag tillsammans med sin bror Benjamin på anläggningen Aubenhausen. 
Men redan på lördagskvällen finns chansen att lyssna på Jessica från läktaren. Här kommer hon live-kommentera efter varje ritt i Grand Prix-finalen.

Det här känns riktigt stort! Att få lyssna och lära av den nuvarande världsettan är fantastiskt, och att hon kommer till DressagePower Horse Show är pricken över i!”, säger Peter Härnstam, en av grundarna till DressagePower.

Biljetterna släpps i april. Begränsat antal platser till både MasterClass och talkshow.

Jessica von Bredow-Werndl kommer till DressagePower Horse Show.

DressagePower Horse Show – Sveriges mesta dressyrtävling!

Se alla nyheter