Våra tävlingar

DressagePower har något för alla, från lätt nivå till elit. Förutom att vi har Sveriges högsta premier adderar vi alltid det lilla extra som gör tävlandet både utmanande och utvecklande.  

För den etablerade eliten inom dressyr presenterar vi Studio S19 Grand Prix Tour! Med Sveriges högsta premie på 100 000 kronor, är detta en eftertraktad tävling varav det är en stenhård kamp om finalplatserna ända in i slutet.

För dig med talangfull häst i ålder sju till nio år är DressagePower Future Stars en tävling för dig! Förbered din häst för större uppgifter och tävla mot landet bästa unghästekipage.

Om du är en satsande ung ryttare anordnar vi Junior och Young Rider Trophy. Det är en tävling för dig som satsande ryttare där du tävlar om rekordhöga premier och får rida en mästerskapslik final.

Vi erbjuder även Senior Trophy – tävlingen för ryttaren mitt i livet. Ryttare 50+ kvalar under året till finalen som avgörs i kür!

För dig som har svårt att ta dig iväg och tävla erbjuder vi DressagePower Online Tour, där du tävlar digitalt! En populär digital dressyrtävling där ekipage från hela landet kan vara med, från lätt till medelsvår nivå.