Våra tävlingar

DressagePower har tävlingar från medelsvår till svår klass. Förutom att vi har Sveriges högsta premier adderar vi alltid det lilla extra som gör tävlandet både utmanande och utvecklande. 

Gemensamt för DressagePowers tävlingar är att du behöver rida ett kval för att ta dig till semifinal, där ett stort antal ryttare för chans att rida. De åtta bästa ekipagen från semifinalen möts alla i en rafflande final – allt under DressagePower Horse Show!

För den etablerade eliten inom dressyr kommer vi i år att presentera en ny tävlingsklass under DressagePower Horse Show, mer information kommer!

För dig med talangfull häst i ålder sju till nio år är DressagePower Future Stars en tävling för dig! Förbered din häst för större uppgifter och tävla mot landet bästa ekipage i denna åldersgrupp. Nytt för i år är att vi kommer dela ut fem wildcards till internationella ekipage som erbjuds rida semifinal under DressagePower Horse Show!

Om du är en satsande ung ryttare anordnar vi Junior och Young Rider Trophy. Det är tävlingar för dig som satsande ryttare där du tävlar om rekordhöga premier och får rida en mästerskapslik final.

Vi erbjuder även Sweden Trophy presented by Agria – tävlingen där Sveriges MsvB-ekipage möts! Ryttare i hela landet kvalar under året om de 30 semifinalplatserna, varav de åtta bästa möts i en kürfinal!