Var en del av DressagePower Horse Show – bli volontär!

Den 26-29 oktober blir det dressyrfest i Linköping på Smedstad Ridsportcenter när DressagePower Horse Show äger rum! Det är Sveriges mesta dressyrtävling där landets främsta elitryttare möter varandra i en mästerskapsliknande arena med extra allt. Och nu letar vi efter dig som vill vara behind the scenes och vara en bidragande del till att göra årets upplaga av DressagePower Horse Show till en succé!

Jeanna Högberg är en av våra många välkända ryttare! Vinnare av Studios19 Grand Prix 2022.

DressagePower Horse Show pågår i fyra dagar mellan 26-29 oktober. Dagarna är fyllda med dressyr från LA upp till Grand Prix Kür. Under fredagskvällen är det clinic med Daniel Bachmann Andersen. Lördagskvällen består av gala med semifinal av Future Stars (lovande unghästar) och kval i Grand Prix. Kvällen innehåller också show och underhållning! Söndagen är vår stora finaldag där ekipagen tävlar i Kür om rekordhöga premier.

Om rollen som volontär:

– Du ska vara 16 år eller äldre med hästvana
– Möjlighet finns att vara på plats från och med onsdag den 25/10 till och med söndag 29/10.
– Som volontär är man på plats antingen halvdag (fika ingår) eller heldag (fika och mat ingår).
– Väl på plats kommer du kunna hjälpa till med bland annat förbereda goodiebags, prisutdelning, hjälpa till under Clinic och galakvällar etc.

Som volontär kommer du kunna uppleva dressyreliten på nära håll och få en rolig upplevelse tillsammans med oss på DressagePower, LFK och Smedstad Ridsportcenter! Dessutom: Om du hjälper till under fredagskvällen 27/10 kommer du kostnadsfritt kunna ta del av vår clinic med Daniel Bachmann Andersen.

Kontakta oss på info@dressagepower.se. Skriv namn och vilka dagar samt tider du skulle kunna vara på plats. Vi ser fram emot att göra DressagePower Horse Show tillsammans med er!