Partners

Bli en del av DressagePower

Vi på DressagePower vill erbjuda företag och privatpersoner att tillsammans med oss förnya och förädla utvecklingen av svensk ridsport. Vi vill bidra till en mer öppen och folklig sport, där alla utövare är lika viktiga; från barn till vuxna, från bredd till topp.

Tack vare våra många tävlingar, utbildningar, TV-kanal och egna klubb attraherar DressagePower personer i alla åldrar från hela landet. Det är alltifrån ryttare från lätt till och med absoluta elitnivån till hästägare och supporters. Det ger oss möjlighet att kommunicera med hela ridsporten. Vi erbjuder ett skräddarsytt partnerskap för att ni ska attrahera rätt målgrupp och få ut maximalt av ert samarbete med oss.

Vi tror på att nya partnerskap bidrar till en mer modern och utvecklad sport. Tillsammans med er kan vi skapa allt för möjligheter att synliggöra ridsporten och föra svensk ridsport in i framtiden. Med er som bidragande faktor!

Vill ni vara en del av DressagePower? Kontakta oss idag och vi bokar in ett möte med er för att diskutera vilket tillvägagångssätt som passar era visioner och mål bäst.

Peter Härnstam
peter@dressagepower.se
0708-36 66 94

Kristian von Krusenstiern
kristian@dressagepower.se
0705-47 55 57


Huvudpartner