NYHET: Se clinic med Anna Blomgren!

Hur bygger man egentligen en atletiskt och mentalt stark häst? Det berättar Anna Blomgren i vår clinic från DressagePower Horse Show 2022!

Anna Blomgren är känd över hela världen med sitt sätt att hantera och utbilda hästar till att bli mentalt starka och trygga. Anna har utbildat en mängd hästar till Grand Prix och årgångsklasser. Under clinicen får du ta del av Annas verktyg och utbildningssystem för hur hon tränar sina hästar till att bli trygga och kunna prestera – oavsett omgivning. Som avslut bjuder Anna på en spektakulär uppvisning innehållandes dressyr på högsta nivå och en ljud- och ljusshow som som är minst sagt imponerande!

PRIS: 299 kr (inkl. moms). Betalning sker med swish eller via bankgiro. Skriv din mail till oss på club@dressagepower.se. När betalningen är genomförd kommer du få en länk till clinicen via mail som du kan se digitalt under perioden 6:e till och med 13:e april 2023. Länken är personlig och gäller för en person och får inte delas med andra eller till allmänheten.

Swish: 123 372 9613 

Bankgiro: 5221-0556

Se alla nyheter