Kunskapssatsning för alla Clubmedlemmar 

DressagePower Club satsar på kunskap och inspiration för alla medlemmar 2023. Som medlem har du möjlighet att träffa likasinnade samt helt kostnadsfritt ta del av kunskap och träffa flera av landets stora hästprofiler. 

– Vi har en stor kunskapsbank inom DressagePower och bred kompetens tack vare de personer som vi har knutit till vår verksamhet under åren. I år har vi skräddarsytt ett avsuttet upplägg för vår Clubmedlemmar som är både inspirerande och utvecklande, säger Peter Härnstam. 

Under året kommer alla Clubmedlemmar att bjudas in till fyra digitala träffar och tre fysiska träffar. De fysiska träffarna har förlagts till LGCT på Stadion, Dressage Power Horse Show i Linköping och Sweden International Horse Show på Friends. 

– Vi kommer bland annat att titta på framridning, framhoppning och sitta på läktarna och se riktigt bra ridsport. Vi kommer att bjuda in kända hästprofiler som via hörsnäcka kommer kommentera det vi ser, säger Kristian von Krusenstierna. 

Årets Clubprogram har växt fram efter återkoppling från deltagarna i Academy Dressage & Jumping och även återkoppling på frågor som har lagts ut på sociala medier. 

– Vi hade planerat för ytterligare ett år med Sveriges största ryttarutbildning Academy Dressage & Jumping som under åren haft 500 deltagare. Men med världsläget och rådande inflation har vi beslutat att ta paus under detta år med vår avsuttna ryttarutbildning, säger Peter Härnstam. 

Efter beslutat att pausa Academy så växte tanken fram hos de båda grundarna att i stället satsa på utbildning för alla hästintresserade Clubmedlemmar. 

– Vi märker att kunskap är efterfrågat från många håll, därför väljer vi nu att göra denna satsning i DressagePower Club, säger Kristian von Krusenstierna. 

– Jag red länge på min ridskola. Det var en jättebra ridskola och jag fick med mig mycket kunskap. Idag skaffar många häst tidigt och rider inte på ridskola så länge. Det är inte alltid att föräldrarna har hästbakgrund. Vi ser att kunskapsbehovet idag hos både tävlingsryttare som vill satsa och hos hobbyryttarna som vill bli bättre är mycket stort. Det är därför vi satsar på både kunskap och inspiration i år för alla Clubmedlemmar, säger Peter Härnstam. 

Tre snabba frågor om DressagePower Club 

Vad är DressagePower Club? – Det är vår medlemsklubb. Vi brukar säga att vi är en unik klubb med ett exklusivt innehåll för alla hästälskare, säger Peter Härnstam. 

Vem kan bli medlem DressagePower Club? 

– Det räcker att du tycker om hästar och ridsport. Du behöver inte tävla själv. Alla är välkomna i vår Club, säger Kristian von Krusenstierna. 

Hur blir jag medlem? – Ett medlemskap för ett år kostar 950 kronor och då får du vara med årets kunskapsresa med både digitala och fysiska träffar. För dig som anmält dig till någon av våra tävlingar blir du automatiskt medlem i DressagePower Club, säger Peter Härnstam. 

Fakta om DressagePower Clubs kunskapssatsning 2023: 

Årets tre fysiska och fyra digitala träffar har följande fyra teman; 

  • • Träning och tävling 
  • • Hästens hälsa 
  • • Ryttarens hälsa 
  • • Livet med hästar 

DressagePower Clubs medlemmar bjuds in till träffar på LGCT på Stadion, DressagePower Horse Show i Linköping och Sweden International Horse Show på Friends. Att bli medlem DressagePower Club under 2023 kostar 950 kronor. Vid träffarna på Stadion och Friends tillkommer även kostnaderna för inträdesbiljetter. Som Clubmedlem kan även söka vårt stipendium som vi delar ut och ta del av bra erbjudanden från våra partners. 

Se alla nyheter