Inspirationsdag med DressagePower

Var med på vår inspirationsdag med DressagePower! Den 30 juni bjuder vi in dig till en fysisk träff på Ågesta Ridskola där du får möta Kristian von Krusenstierna och Peter Härnstam. Under dagen kommer vi se olika ekipage rida med fokus på: 

  • Sits & inverkan
  • Grundarbete
  • Rörelse & samling

Vi kommer även ha en föreläsning och gruppdiskussion om möjligheter och utmaningar för häst och ryttare gällande träning och tävling. Vi bjuder på fika med knäckebröd från Leksands Knäcke.

Träffen är gratis för våra medlemmar i DressagePower Club! Om du är intresserad av Club och vill delta är du varmt välkommen att delta (pris: 500 kronor). Anmälan sker via mail till club@dressagepower.se och sista anmälningsdag är 7 juni. Ange namn och kontaktuppgifter i din anmälan.

Ta chansen att delta på vår unika inspirationsträff, vi ser fram emot att möta er 30 juni! 

Om DressagePower Club

En unik klubb för alla hästälskare – med hästen och kunskap i centrum!

Ridsport är en fantastisk livsstil med mycket att lära, men ibland är det svårt att veta vad som faktiskt stämmer. Som medlem i DressagePower Club får du tillgång till kunskap, inspiration och tips. Möt hästälskare och nätverka tillsammans med oss.

Möt Peter Härnstam och Kristian von Krusenstierna tillsammans med gäster och kända profiler från ridsporten under dina 12 månader med oss. Vi möts fysiskt på Ågesta Ridskola i Stockholm och i samband med DressagePower Horse Show i Linköping. Våra digitala träffar sker via Teams.

Under året vill vi inspirera och utveckla er inom följande ämnen:

  • Framgångsridning
  • Hästvälfärd
  • Livet med hästar

Lär mer om DressagePower Club HÄR.

Se alla nyheter