ERBJUDANDE: Se våra clinics på DressagePower TV Play!

I samband med DressagePower Horse Show med partners har vi anordnat två högt uppskattade clinics med ryttare kända världen över. Nu har DU möjlighet att se dessa digitalt när du vill, varifrån du vill! Läs mer nedanför.

Om våra clinics

Anna Blomgren – Bygg en atletiskt & mentalt stark häst!

Under 2022 genomförde vi en clinic med Anna Blomgren, Grand Prix-ryttaren som är känd världen över med sitt sätt att hantera och utbilda hästar till att bli mentalt starka och trygga. På clinicen får ni ta del av Annas utbildningssystem och hur man tränar sin häst till att bli trygg och kunna prestera – oavsett omgivning. Clinicen avslutas med en spektakulär show med Anna och en av hennes egna hästar. Om du inte är övertygad om att Annas arbetssätt resulterar i mentalt trygga hästar så kommer du absolut bli det efter att ha sett hennes show!

Världsmästarens framgångssaga – Ta del av Daniel Bachmann Andersens träningsfilosofi! 

I år tog vi in ingen mindre är den regerande VM-guldmedaljören i lag, Daniel Bachmann Andersen! Daniel har en lång erfarenhet i sporten, men vad är egentligen nyckeln till alla hans framgångar? Under clinicen får ni se ekipage från lätt klass upp till Grand Prix. Några välkända namn som rider är bland annat Lina Dolk, Johanna Due Boje och Linn Larsson. Ni kommer att få ta del av Daniels kunskap och hans förmåga att lyfta ekipagen till nästa nivå. Det är en givande, lärorik och inspirerande clinic för alla. 

Pris & betalning

PRIS: 99 kronor styck ELLER 149 kronor för båda clinics! Betalning sker med Swish (skanna QR-kod nedanför). Inom 24h får du en kod på sms till det nummer ni har betalat ifrån. Koden anger ni på DressagePower TV Play: https://dressagepower.se/tv/dressagepower-tv-play/

Koden gäller från 15 december fram till 29 februari 2024. Koden är personlig och gäller för en person och får inte delas med andra eller till allmänheten.

Clinics x 2: Anna Blomgren, Daniel Bachmann Andersen

Clinic x 1: Anna Blomgren

Clinic x 1: Daniel Bachmann

Se alla nyheter