Dressyrkometen Henri Ruoste gäst i DressagePower CLUB

DressagePower CLUB är en unik klubb med ett exklusivt innehåll, öppen för alla ridsportintresserade.

– Alla kan bli medlemmar, även om man inte rider i DressagePowers tävlingar eller är elev i Academy, säger Kristian von Krusenstierna, en av DressagePowers grundare.

Det viktigaste är alltså intresset för ridsport. Klubben bjuder in medlemmarna till meeting points på större tävlingar, bland annat Falsterbo, och på DressagePowers egna tävlingar. Det kan också bli en titt bakom kulisserna. 

– Där kan man mingla med andra klubbmedlemmar och träffa inbjudna gäster. Det kan handla om till exempel ryttare, tränare eller domare. Det blir en gemenskap kring sporten, säger Kristian von Krusenstierna.

Tre gånger om året är det digitala träffar med internationella gäster, som bara är tillgängliga för klubbens medlemmar.

Vid decemberträffen den 14 december med start klockan 20,00 är det OS-ryttaren Henri Ruoste, det finska stjärnskottet som tog sjätteplatsen i EM i somras som är kvällens gäst. Henri Rouste med sin häst Kontestro DB kom på en tredjeplats i GP vid SAAB Top ten i år. 

– Henri Ruoste är en rising star och han har jobbat och slitit länge. Han ridit många hästar, och många av dem har sålts för att han gjort sitt jobb. Att prata med Henry Ruoste är inte bara intressant, det klickar även in i Academys verksamhet, att våra elever ska se att alla kan lyckas om de kämpar, säger Kristian von Krusenstierna. 

Under träffarna, både de digitala och fysiska, kan medlemmarna ställa frågor till de inbjudna. – Det blir ett sätt att komma närmare ridsportens aktiva stjärnor. 

En annan del av medlemskapet är nyhetsbrev som skickas ut löpande. Den som blir medlem i december får även medlemskap för 2022. 

– Så för den som vill följa sporten lite närmre, oavsett om det handlar om gemenskap, inspiration eller kunskap, så är CLUB rätt plats, säger Kristian von Krusenstierna.

Vill du bli medlem i DressagePower Club och få delta på detta exklusiva möte?

Läs här hur du blir medlem i DressagePower Club

Foto: Ratsastajainliitto_Sonja Holma

Henri Ruoste

Se alla nyheter