DressagePower Clinic on Tour

DressagePower Clinic on Tour!

Nytt för i år är att DressagePower ger sig ut på vägarna för en Clinic on Tour, en kombinerad hopp- och dressyrclinic genom Sverige.

DressagePower Clinic on Tour startar måndagen den 22 november kl 18.00 i Njurunda på Björkbacke Gård. På plats finns Helena Persson och Kristian von Krusenstierna som tillsammans med elever från Academy Dressage & Jumping guidar publiken genom ett pass med hoppning och ett pass med dressyr.

Nästa stopp blir hos Kungsbacka Ridklubb tisdagen den 30 november kl 18.00. Tränare denna gång är Kristian von Krusenstierna, Peter Härnstam och Emma Emanuelsson. Även här kommer publiken att få se elever från Academy Dressage & Jumping.

Sista stoppet på årets DressagePower Clinic on Tour blir på Ågesta Ridskola söndagen den 12 december kl 11.00. Denna dag kommer Kristian von Krusenstierna och Emma Emanuelsson hjälpa till med tips inför vinterträningen som nu startat igång. Precis som i de två första clinicsen är ryttarna deltagare i Academy Dressage & Jumping.

Vi är glada att Leksands Knäckebröd och Equestrian Stockholm är med oss på årets Clinic on Tour. Leksands Knäckebröd kommer att ge alla i publiken en provsmakning av deras mest populära brödsorter och Equestrian Stockholm klär våra ryttare i deras nya kollektion.

DressagePower vill ge inspiration till alla hästälskare runt om i landet genom att bjuda in alla ungdomar tom 21 år utan kostnad. För hästälskare över 21 år kostar en läktarplats 150 kr. En summa som oavkortat går till den arrangerande klubben.

Vill du vara med på plats för att se ryttarna och höra tränarna under DressagePower Clinic on Tour skickar du ett mail till club@dressagepower.se för att boka en biljett. Betalningen sker sedan via Swish på plats vid ankomst.

Vi ses på en anläggning nära dig!

Se alla nyheter