DressagePower Academy är tillbaka – nu med nytt utseende!

Individuell hjälp att ta dig till nästa nivå, målinriktad ryttarutbildning med uppsutten träning på egen häst. Det är visionen med Peter Härnstam och Kristian von Krusenstiernas nya ryttarutbildning DressagePower Academy. En ryttarakademi som funnits i flera år men som nu är tillbaka med ett nytt utseende. 

DressagePower Academy är en utveckling av den tidigare ryttarutbildningen Academy Dressage & Jumping. Tidigare har den enbart varit teoretisk, helt avsutten och riktat sig både till dressyr- och hoppryttare. Den nylanserade versionen vänder sig istället till dressyrryttare, är mer individanpassad och innehåller även uppsutten träning. 

”Det känns roligt att göra akademin i detta nya format. Att göra det i mindre grupp, individuellt & blanda de digitala utbildningarna med fysiska kommer bli riktigt bra! Våra deltagare kommer få bra verktyg att ta sig till nästa nivå”, berättar Peter Härnstam, grundare av DressagePower och en av utbildningsledarna i akademin.

Utbildningsledare för Akademin är Peter Härnstam (till vänster) och Kristian von Krusenstierna (till höger). Båda två A-tränare med meriter upp till Grand Prix. Foto: DressagePower.

Utbildningen sträcker sig över sex månader med start i oktober. De som kan anmäla måste vara minst 18 år, rida på lätt till svår klass dressyr och ha en häst som är minst 4 år gammal. Genom ett individanpassat upplägg går det bra att vara med oavsett vilken nivå man själv befinner sig på.

Under perioden får deltagarna två fysiska utbildningsdagar med häst, tre digitala utbildningstillfällen och hemuppgifter. Utbildningens övergripande områden är träning och tävling, hästens välbefinnande, ryttarens kost och hälsa och ryttarsatsning. Varje deltagare kommer få personlig hjälp och vägledning av Peter Härnstam och Kristian von Krusenstierna. Dessutom får deltagarna personlig coachning av en kost- och hälsorådgivare och kommer erbjudas personlig mental- och fysisk träning.

”Vi brinner för utbildning och utveckling. Vi vill med vår erfarenhet och kunskap ge deltagarna möjlighet till att utvecklas och förstå vägen mot sina mål”, säger utbildningsledare och grundaren Kristian von Krusenstierna. 

Både Kristian och Peter är A-tränare och har tävlat samt tränat flera ekipage upp till Grand Prix. Kristian har också ridit i svenska landslaget och blivit utnämnd till Årets Tränare 2018.

Anmälan till DressagePower Academy öppnar 31 maj med begränsat antal deltagarplatser. 

Om DressagePower Academy

  • Anmälan öppnar: 31 maj 2024
  • Pris: 4900 kr
  • 6 månader, oktober 2024 till och med mars 2025
  • Dressyrtränare och handledare: Kristian von Krusenstierna och Peter Härnstam
  • Föreläsare inom aktuella områden
  • Två fysiska utbildningsdagar, antingen i Göteborg eller i Stockholm
  • Tre digitala utbildningstillfällen
  • Individuellt upplägg & coachning
  • Hemuppgifter och övningar
  • Läs mer här: https://dressagepower.se/academy/

Kontakt

Club@dressagepower.se

Se alla nyheter