Carl Hester gästar DressagePower Club

Till årets första digitala träff med DressagePower Club kommer den mycket uppskattade brittiske GP-ryttaren och dressyrtränaren Carl Hester. Samtalet erbjuds exklusivt för DressagePower Clubs medlemmar. 

Om två veckor skulle Gothenburg Horse Show dragit igång, men som så mycket annat så ställdes hästfesten in. Men du behöver inte vara ledsen över att missa att se världsryttare på svensk mark. DressagePower Club arrangerar en digital träff med den brittiske dressyrryttaren Carl Hester den 22 februari. Det digitala samtalet kommer att ledas av Kristian von Krusenstierna som är en av grundarna till DressagePower. Träffen är endast öppen för medlemmar i DressagePower Club.

– Vi är mycket stolta över att kunna presentera ett exceptionellt erbjudande i form av ett digitalt samtal med världsstjärnan Carl Hester, säger Kristian von Krusenstierna.

Carl Hester är just nu rankad 12:a i världen av FEI med sin häst En Vogue. Tillsammans ingick de i det brittiska dressyrlaget vid OS i Tokyo som tog en bronsmedalj. Carl Hester är också känd för att vara tränare och samarbetspartner till dressyrryttaren Charlotte Dujardin.

– Det vi uppskattar med Carl Hester är hans träningsfilosofi som grundar sig på den klassiska dressyren och att han alltid sätter hästvälfärden högt. Hos Carl Hester är hästen alltid i centrum, säger Peter Härnstam, grundare DressagePower.

Den digitala träffen med Carl Hester äger rum den 22 februari kl. 20-21. En länk mejlas ut till DressagePower Clubs medlemmar i god tid inför den digitala träffen. Det kommer att finnas möjligheter att ställa frågor till Carl Hester under samtalet.

Vill du bli medlem i DressagePower Club och bland annat delta på detta exklusiva möte?
Det digitala samtalet med Carl Hester är kostnadsfritt för medlemmar och kommer att kunna ses i efterhand. DressagePower Club är en unik klubb med ett exklusivt innehåll öppen för alla ridsportintresserade. Alla kan bli medlemmar oavsett ålder, gren eller koppling till ridsporten. Under året kommer flera digitala och fysiska evenemang arrangeras bland annat kommer våra medlemmar bjudas in till Falsterbo Horse Show och DressagePowers stora finalhelg i Linköping i november. Läs här hur du blir medlem i DressagePower Club.

Se alla nyheter