Bli en del av DressagePower Horse Show – bli volontär!

Den 24-27 oktober blir det dressyrfest i Linköping på Smedstad Ridsportcenter när DressagePower Horse Show äger rum! Det är Sveriges mesta dressyrtävling där landets främsta elitryttare möter varandra i en mästerskapsliknande arena med extra allt. Och nu letar vi efter dig som vill vara behind the scenes och vara en bidragande del till att göra årets upplaga av DressagePower Horse Show till en succé!

Jeanna Högberg är en av våra många välkända ryttare genom åren. Vinnare av Studios19 Grand Prix 2022.

DressagePower Horse Show pågår i fyra dagar mellan 24-27 oktober. Dagarna är fyllda med dressyr från LA upp till Grand Prix Kür. Vi kommer även ha en MasterClass med världsettan Jessica von Bredow-Werndl under söndagen!

Om rollen som volontär:

– Du ska vara 16 år eller äldre med hästvana
– Möjlighet finns att vara på plats från och med onsdag den 23/10 till och med söndag 27/10.
– Som volontär är man på plats antingen halvdag (fika ingår) eller heldag (fika och mat ingår).
– Väl på plats kommer du kunna hjälpa till med bland annat förbereda goodiebags, prisutdelning, hjälpa till under MasterClass och galakvällar etc.

Som volontär kommer du kunna uppleva dressyreliten på nära håll och få en rolig upplevelse tillsammans med oss på DressagePower, LFK och Smedstad Ridsportcenter!

Anmäl dig för att bli volontär i formuläret nedanför. Vi ser fram emot att göra DressagePower Horse Show tillsammans med er!

Volontär DPHS (#27)

Vi är mycket glada att just du vill vara funktionär under DressagePower Horse Show 24-27 oktober 2024! 

Våra volontärer är mycket viktiga för att det ska bli en lyckad tävlingshelg. För våra volontärer under helgen bjuder vi på kost och fri entre under ditt/dina volontärspass. Du kommer även få ett profilplagg som du får behålla efter helgen. Resa och boende bekostas själv av  volontär.

Kryssa för de uppgifter nedan som du är intresserad av att hjälpa till med. Du kan självklart önska flera uppdrag både samma dag och att vara volontör i flera dagar.

DressagePower kommer återkoppla till alla som ansöker om att bli volontär senast den 15 september med uppgifter om du blivit utvald som volontär och i så fall till vilken/vilka uppgifter.


Vi är mycket glada för att du vill vara volontär under årets DressagePower Horse Show 24-27 oktober 2024.

Teamet bakom DressagePower


Se alla nyheter