Biljetterna släppta till DressagePower Horse Show

Den 10 – 13 november välkomnar vi er till DressagePower Horse Show – Sveriges mesta dressyrtävling!

DressagePower Horse Show kommer vara en spektakulär kombination av dressyrsporten när den är som bäst och show utöver det vanliga. Under dessa dagar i november kommer vi inta Smedstad Ridsportcenter och bygga upp en mästerskapsliknande arena. Dagarna kommer fyllas med dressyr upp till Grand Prix och kvällarna kommer firas med gala och clinic med världskänd ryttarprofil. Det kommer vara mässa med utställare, VIP-lounge och ljud- och ljusshow!

Se när de bästa ryttarna i DressagePower Sweden Trophy möts i en rafflande semifinal! DressagePower Sweden Trophy är vår populära tävling för Sveriges MsvB-ryttare. Ryttarna har under året kvalat in till semifinalen där de 30 främsta ekipagen möts.

Nu är biljetterna släppta både till lördagen och söndagens föreställningar. Torsdag och fredag är det fri entré till tävlingarna.

Vi har även släppt biljetterna till fredagens stora Galakväll med clinic. Bygg en atletisk & mentalt stark häst – med Anna Blomgren

Anna Blomgren är känd över hela världen med sitt sätt att hantera och utbilda hästar till att bli mentalt starka och trygga. Anna har utbildat en mängd hästar till Grand Prix och årgångsklasser. Under clinicen kommer Anna visa er sitt utbildningssystem och hur ni tränar er häst till att bli trygg och kunna prestera, oavsett omgivning. Passa på att delta i en fängslande clinickväll där du får ny kunskap som avslutas med  en unik show av Anna Blomgren!

Möjlighet finns att boka till VIP-bord med mat och dryck på första parkett. Eller se hela clinicen från läktarplats!

Klicka här för att komma direkt till biljettförsäljningen.

Få de senaste uppdateringarna från vårt evenemang från Facebook.

Se alla nyheter