Ryttarnas favoritknäcke är med på DressagePower Horse Show i år igen!

Leksands Knäcke – Knäckebrödet som är älskat av över 2 miljoner svenskar 

Äkta njutning sedan 1817 – Så lyder ledorden för vår huvudpartner Leksands Knäcke! Hos dem hittar ni knäckebröd bakat på rena råvaror, utan tillsatser eller andra bagerihjälpmedel. Hela deras verksamhet präglas och leds av hållbarhet, där de använder råvaror som produceras så nära bageriet som möjligt och använder vatten från egen källa (precis under bageriet). Detta har lett till att Leksands Knäcke är fossilfria sedan 2013 och återanvänder all el minst en gång!

Leksands Knäckebröd var också partner till vår clinic med Daniel Bachmann Andersen 2023. Här på bild rider Johanna Due Boje, som var ett av ekipagen under clinicen. Foto: Vendela Henriksson.

”Vår filosofi är att vi bakar på sådant du kan uttala”

– Leksands Knäckebröd

Leksands Knäcke är ett familjeföretag som har gått i generationer med start 1817, där allt startade med ett hemligt recept på knäckebröd. Idag äter så gott som hela Sveriges befolkning knäckebröd, där cirka 2 170 000 personer väljer just Leksands Knäcke! 

Knäckebrödet fyller en funktion för många ändamål. Det är en perfekt frukost, ett energirikt mellanmål och kan användas som tilltugg, matlagning och dessert! 

Knäckebröd kan användas till mycket! Foto: Leksands Knäcke.

I år är Leksands Knäcke huvudpartner till MasterClassen med Jessica von Bredow-Werndl och en partner till DressagePowerHorse 2024. Alla våra tävlingsryttare får en goodiebag fylld med deras goda knäcke. Topplacerade i klasserna får också lyxiga hederspriser från Leksands Knäcke. Våra besökare i VIP-loungen kommer aldrig behöva gå hungriga, då det finns fri tillgång till Leksands goda knäckebröd alla dagar!

Tack Leksands Knäcke för att ni är en av våra partners!

Våra favoriter från DressagePower.
Se alla nyheter